• cabecera_kasba
    facebook_16
  • cabecera_new_beats
    facebook_16
  • cabecera_rock_de_kasba
    facebook_16

Dubcat
Video Player
"La diferència" la marca DUBCAT

Marcar la diferència a les pistes de ball catalanes. Aquest és el leitmotiv del nou EP de Dubcat després del seu primer single "A temps".

"La diferència" (New Beats, 2017) està format per quatre nou talls amb més base electrònica, més sintetitzadors, més versos i més tornades melòdiques que mai. Material nou i diferent, que no és casa amb cap estil; els són tots i no en són cap.

Dubcat representen una alternativa al panorama musical català. Beuen de sonoritats de l'electrònica britànica i la seva tradició clubbing i de fusió amb ritmes foranis com el reggae i el Hip Hop. Entre les seues influències trobem des del duet raggaelectrònic Mattafix fins Die Antwoord, passant per Massilia Sound System, Ràdio Macramé o els Pet Shop Boys.

Composat i produït per Dubcat, el disc ha estat post-produït i mesclat pel productor Mark Dasousa, referent en l'escena musical valenciana.

El duet format per Joan Llobera (veu) i Marc Taulé (bases i veus), ha comptat, igual que en el single anterior, amb la col·laboració de Marta Trujillo (Sound Six) a les veus.

El primer dels temes, i primer single de l'EP, és "Spank me", un al·legat sobre l'alliberament sexual, convertit en single amb nou videoclip dirigit per Pau Berga i Tresdeu Media, autors dels darrers clips de Zoo, Aspencat, Los Chikos del Maiz, entre altres.

Segueixen "La bala", "Smash i "Guspira" per completar un EP que promet tralla

KM00617D
La Diferència

Sguenos!

Facebook Twitter myspace_32 Youtube Spotify Rss Newsletter